Read Dalia albastra by Nora Roberts Free Online


Ebook Dalia albastra by Nora Roberts read! Book Title: Dalia albastra
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.97 MB
City - Country: No data
Loaded: 2635 times
Reader ratings: 6.7
The author of the book: Nora Roberts
Edition: Editura Litera
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books:Trei prietene descoperă un secret primejdios, găsind curajul de a lupta pentru ceea ce-și doresc...

Încercând să scape de fantomele trecutului, tânăra văduvă Stella Rothchild se mută în ținutul în care s-a născut din sudul statului Tennessee, unde descoperă o nouă viață în Harper House și la pepiniera În Grădină. Stella nu este intimidată de istoria stranie a casei, și nici de stăpâna ei, legenda locală Roz Harper. În ciuda reputației de a fi o femeie dificilă, Roz îi oferă un loc confortabil în care să trăiască și o slujbă plină de provocări ca manager al pepinierei aflate în plină dezvoltare. Astfel, Stella leagă o prietenie emoționantă cu Roz și cu Hayley, ruda îndepărtată a acesteia, și descoperă că este puternic atrasă de chipeșul designer peisagist Logan Kitridge.
Dar cineva nu este deloc fericit de iubirea ce plutește în aer… Mireasa Harper. Cele trei femei caută în istoria familiei Harper, descoperind că durerea și furia au păstrat viu spiritul Miresei, mult după moartea ei. Iar acum, ea va face orice pentru a distruge pasiunea născută între Logan și Stella...


Download Dalia albastra PDF Dalia albastra PDF
Download Dalia albastra ERUB Dalia albastra PDF
Download Dalia albastra DOC Dalia albastra PDF
Download Dalia albastra TXT Dalia albastra PDFRead information about the author

Ebook Dalia albastra read Online! Nora Roberts is the #1 New York Times bestselling author of more than 200 novels, including Come Sundown, The Obsession, The Liar, and coming in December 2017, Year One -- the first book in The Chronicles of The One. She is also the author of the futuristic suspense In Death series written under the pen name J.D. Robb. There are more than 500 million copies of her books in print.


Reviews of the Dalia albastra


THEO

He does not stop applaud author and his works.

KAI

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.

AMBER

The book is really worthy of the bestseller!

ROBERT

Why do I need to write a phone number?
Add a comment
Download EBOOK Dalia albastra by Nora Roberts Online free

PDF: dalia-albastra.pdf Dalia albastra PDF
ERUB: dalia-albastra.epub Dalia albastra ERUB
DOC: dalia-albastra.doc Dalia albastra DOC
TXT: dalia-albastra.txt Dalia albastra TXT